Zoeken naar man vannacht

Uw zoekactie voor man vannacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kenneth 31 jaar Antwerpen - Merksem
Nieuw
Ben een hetero man van 31 en fantaseer om is gepijpt te worden door een andere man. Wie kan vanavond nog komen.  
gisteren
Gebruiksslet 54 jaar Antwerpen - Vosselaar
Liefst oudere man, Trav/CD/Lingeriedrager mij kan gebruiken
Welke dominante man, lingeriedrager, trav of cd wil bediend en verwent worden? Dan ben ik er helemaal voor u. Ik lever me graag helemaal over aan uw grillen en wensen. Veel is bespreekbaar. Ben zelf heel verzorgd en weinig behaard. Intiem geschoren en maagd. Pijpmond moet getraind worden, en kont dient langzaam ontmaagd te worden. 55, 175,78, 16x4. Veel is bespreekbaar. No fake. Kan niet ontvangen, alleen verplaatsen.  
Strak kontje 42 jaar Antwerpen - Wijnegem
Ik Zoek een oudere top
Ik zoek een oudere man die kan ontvangen regio antwerpen en die ook een vaste sex vriend wil. Jij liefst top 65+ en groot geschapen en onbesneden maar andere mogen ook reageren. Liefst voor regelmatig voor een vaste sex relatie. Ik ga vlot uit de kleren en laat mij graag betasten. Ik pijp graag en wil ook geneukt worden maar wel enkel safe.  

Ik Zoek een oudere top
Massage 45 jaar Antwerpen - Mechelen
Welke jonge man wil massage?
Ik ben een slanke sportieve man van 45 jaar en geef graag massage.Welke jonge man tot 30 jaar wil graag een massage?Massage met hoogtepunt is mogelijk.Hygiene en discretie zijn belangrijk.Indien interesse reageer dan met leeftijd,foto en woonplaats.  

Welke jonge man wil massage?
gisteren
Scenario's 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
De scenario's die ik zoek vanavond of ...
Scenario 1 welke man, mannen,trav wil zich afrukken net voor mijn gezicht terwijl ik aan zijn ballen of kontje lik en spuit mijn gezicht vol . Scenario 2 .welke klein geschapen man wil mij eens outdoor of cardate mondneuken en in mijn mond spuiten? Scenario 3 wie mag ik eens lekker stevig mondneuken met mijn 15cm pikje? Scenario 4 aan wie zijn ongewassen pik of kontje mag ik eens komen ruiken en proeven Scenario 5 wie wil mij dwingen zijn kont diep te rimmen met geile praat erbij. Of heb jezelf een geil scenario? Plassex kan ook altijd Zoek man of meerdere mannen en geile trav of sissy ook altijd welkom . Kan NIET ontvangen op dit moment  
gisteren
Bert 29 jaar Limburg - Sint-Truiden
Ontvangt top in mijn gezellig appartement
Hetero jonge kerel die soms een man lekker vindt, zoekt top voor nu. Ben verzorgd , knap, meter 86 . 90kg , getrimd en kort bruin haar.. ik hou ik er eens van elkaar te pijpen en genomen te worden. Wie komt nu? Sta voor bijna alles open. Laat maar horen wat je graag hebt. Me neuken kan zonder condoom indien verzorgd en soa vrij.  
gisteren
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
gisteren
luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
date papa zoekt zoon
Hoi! Ik ben luc 58.171.87 17 cm intiem kaal en verzorgde en normale man uit regio diegem .Ik ben op zoek naar jonge gast tussen 18 tot 30 jaar voor geile date pijpen neuken .Hou van jong en behaard xl lul ben geen faker mail voor afspraak.Kan niet ontvangen wel verplaatsen reactie met foto en gsm nr voor date Kusjes Luc  
Pieter 52 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Samen relax genieten
Zou graag man ontmoeten waar ik kan langskomen om hem oraal te verwennen. Ik ps;hou ook van rollenspel waarbij ik jou als soft onderdaan ten dienste sta, op voorhand te bespreken . Verpl enkel.  

Samen relax genieten
gisteren
Kinky 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de pas gedragen lingerie van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10